6/10/2018

Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος Ράλλυ Ευβοϊκού

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού πραγματοποιήθηκε ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος του 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού. Τη διαδικασία ολοκλήρωσαν 33 πληρώματα, καθώς 15 αυτοκίνητα πρόκειται να ελεγχθούν αύριο, Σάββατο 6 Οκτωβρίου.

Η εκκίνηση του 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού πρόκειται να δοθεί στις 9.30 το πρωί της Κυριακής από το Γενικό Λύκειο Δροσιάς Χαλκίδος. Η συνέχεια της ημέρας θα βρει και τα 48 πληρώματα να μάχονται στις φημισμένες ειδικές διαδρομές της Ανατολικής Στερεάς, ξεκινώντας με την ανάβαση της Ριτσώνας, συνεχίζοντας με την ΕΔ «Λουκίσια» και καταλήγοντας στο «Πλατανάκι».

Το πρώτο σκέλος θα επαναληφθεί, ενώ στο τρίτο και τελευταίο μέρος του 1ου Ράλλυ Ευβοικού δεν περιλαμβάνεται η ανάβαση της Ριτσώνας. Οι συνολικά οκτώ ειδικές διαδρομές του αγώνα έχουν μήκος 75,27 χιλιομέτρων, απόσταση ικανή να αναδείξει τους ταχύτερους κάθε κατηγορίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, φυσικά, και η μάχη για την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, η οποία ενδεχομένως να καθορίσει και την εξέλιξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

 

Μετρώντας 12 συμμετοχές, η κατηγορία των ιστορικών οχημάτων θα κερδίσει και πάλι το χειροκρότημα των θεατών που θα παρακολουθήσουν από κοντά το 1ο Ράλλυ Ευβοϊκού, υπενθυμίζοντας σε όλους το πλούσιο παρελθόν των ελληνικών αγώνων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί η προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και ειδικότερα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Δήμοι Θήβας και Χαλκιδέων, η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδος, η Αστυνομική Διεύθυνση Θήβας και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) ώστε να υπερκεραστούν τα όποια προβλήματα δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας και να διασφαλιστεί ότι το 1ο Ράλλυ Ευβοϊκού θα υποδεχθεί με απόλυτη ασφάλεια αγωνιζόμενους και θεατές.

1/1

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Μετά την λήξη των συμμετοχών, σας παραθέτουμε τα πληρώματα που κληρώθηκαν να περάσουν τεχνικό έλεγχο την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού από 16:00-18:30.

Τα πληρώματα της επισυναπτόμενης λίστας που δήλωσαν ότι θα περάσουν Τεχνικό έλεγχο το αυτοκίνητο  και ΟΧΙ με το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου πρέπει να προσέλθουν στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού την Παρασκευή 5/10/2018 και ώρες 16:00-18:30 .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρου 76, 121 32 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η Λέσχη είναι ανοιχτή κάθε Τετάρτη 19:00-22:00

 

Κινητό: 6944531231 & 6944731043

ellada.racingclub@gmail.com

Σημείωση: Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μαζί σας και δεν πρόκειται να αποθηκευτούν για κάποια άλλη χρήση

©2018 ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή & αναπαραγωγή εικόνων, κειμένων και εμπορικών σημάτων.