RALLY - RALLY SPRINT

1o Ράλλυ Ευβοϊκού 2018

1o Ράλλυ Ευβοϊκού 2018

ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΡΙΤΣΩΝΑ - ΛΟΥΚΙΣΣΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΑΚΙ

ΡΙΤΣΩΝΑ - ΛΟΥΚΙΣΣΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΑΚΙ

7/10/2018

ΡΑΛΛΥ

ΕΥΒΟΪΚΟΥ

ΡΑΛΛΥ

ΕΥΒΟΪΚΟΥ

Αλλαγές στο

RALLY EVOIKOY afissa f.jpg

1o Ράλλυ Ευβοϊκού

5ο γύρο του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου

3ο γύρο του Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων

4ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος

Ενιαίο Skoda Cup

Ένα Ράλλυ σε κλασικές Ειδικές Διαδρομές!

Με συμμάχους τον καλοκαιρινό καιρό, τον υψηλό ανταγωνισμό και τις ιδιαίτερα απαιτητικές ειδικές διαδρομές, το πρώτο Ράλλυ Ευβοϊκού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Το πρώτο Ράλλυ Ευβοϊκού αποτελεί γεγονός! Ο αγώνας που κέρδισε αγωνιζόμενους και θεατές φέροντας τη διοργανωτική υπογραφή της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής ανήκει πλέον στο παρελθόν, έχοντας αφήσει τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Χαρακτηριστικό του Ράλλυ Ευβοϊκού αποτέλεσε ο υψηλός ανταγωνισμός, καθώς στις περισσότερες κατηγορίες η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος.

 

Ο αγώνας «άνοιξε» με την ειδική διαδρομή της Ριτσώνας, στην οποία επικράτησαν οι Καμπύλης-Τσαούσογλου (Skoda S2000). Η μάχη για την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης είχε μόλις ξεκινήσει. Η απάντηση από τους Αναπολιοτάκη-Τσιούκα (Mitsubishi Lancer Evo X) και τους Πλάγο - Ρέντη (Honda Civic Type-R) ήταν άμεση, με τους πρώτους να κερδίζουν, έστω και οριακά, το «Πλατανάκι 1» και τα «Λουκίσια 1».

Η εικόνα δεν άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο σκέλος του αγώνα. Οι Καμπύλης-Τσαούσογλου (Skoda S2000) σημείωσαν και πάλι την καλύτερη επίδοση στο δεύτερο πέρασμα της Ριτσώνας, εκεί που οι Πλάγος - Ρέντης (Honda Civic Type-R) έχασαν από ένα μικρό λάθος πολύτιμο έδαφος.

 

Η σταθερότητα των Αναπολιοτάκη-Τσιούκα (Mitsubishi Lancer Evo X) αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς στο τέλος του δεύτερου σκέλους το πλήρωμα από την Κρήτη είχε αποκτήσει μια διαφορά 11 δευτερολέπτων από τους βασικούς ανταγωνιστές του, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα κατακτώντας όχι μόνο τη νίκη αλλά και τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

Οι Πλάγος-Ρέντης (Honda Civic Type-R) ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, όντας παρόλα αυτά οι νικητές της F2. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου του Ράλλυ Ευβοϊκού ανέβηκαν οι Καμπύλης-Τσαούσογλου (Skoda S2000).

Τους Πλάγο-Ρέντη που τερμάτισαν στην κορυφή της C3, πλαισίωσαν οι Κτιστάκης Δ.-Κτιστάκης Ε. (Peugeot 306 S 16) και οι Πλακούτσης-Παναγιωτακόπουλος (Peugeot 206 RC), οι οποίοι κατέλαβαν, αντιστοίχως, τη δεύτερη και την τρίτη θέση της κατηγορίας.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εξέλιξη του αγώνα και στις μικρότερες κατηγορίες. Στην C4 τον πρώτο λόγο είχαν οι Κοπανάκης-Φαρμάκης (Opel Corsa C S1600), οι οποίοι πολύ σύντομα απέκτησαν διαφορά ασφαλείας από τους Περάκη-Κουρουγκιαούρη (Peugeot 206 XS).

 

Μέχρι και την τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα πάλεψαν για την πρώτη θέση της C5 οι Αυγερόπουλος-Γιαβάσης (Peugeot 106 S 16) και Πατσουράκης-Σαρρής Citroen C2 GT). Νικητές με διαφορά μόλις 7,7 δευτερόλεπτα αναδείχθηκαν οι πρώτοι, με το βάθρο να συμπληρώνεται από τους Ζάγαρη-Βεργοζήση (Citroen Saxo VTS).

 

Πιο εύκολο ήταν το έργο των Κορνελάκη-Φακλάνα στη C6, χτίζοντας ειδική με ειδική ένα σημαντικό προβάδισμα από τους Μπούτσικο-Βότση (Toyota Yaris) και τους Τύρο-Σαπουνάκη (Peugeot 106 S16).

Στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας των ιστορικών οχημάτων ανήκουν οι Μανδρούκας-Τσάδαρης (Porsche 911 Carrera 3.0), οι οποίοι κατέκτησαν μια μάλλον εύκολη νίκη τερματίζοντας, παρά την ποινή των 50 δευτερολέπτων, σχεδόν 3 λεπτά μπροστά από τους Καλύβα-Μπαμπαλή (Renault 5 Alpine). Στην τρίτη θέση της κατηγορίας ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Σταφυλοπάτης-Χατζηρήγας με Ford Sierra RS Cosworth.

 

Το αθλητικό σωματείο «ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.» ευχαριστεί όλους τους θεατές και αγωνιζόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους το Ράλλυ Ευβοικού 2018, το Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού, τους κατοίκους της περιοχής που αγκάλιασαν τον αγώνα, το Γενικό Λύκειο Δροσιάς Χαλκίδας για τη φιλοξενία του, καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους Δήμους Θήβας και Χαλκιδέων, την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδος, την Αστυνομική Διεύθυνση Θήβας και τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στον τερματισμό του 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού, οι Αθανάσιος Τσιούκας, Ιωάννης Πλάγος, Χρήστος Αυγερόπουλος, Ηλίας Κορνελάκης και Νίκος Τσάδαρης μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από έναν κατά γενική ομολογία επιτυχημένο αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον αγωνιζόμενων και θεατών.

C2 | Αθανάσιος Τσιούκας (Mitsubishi Lancer Evo X)

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιάννη Πλάγο και στον Άλκη Ρέντη γιατί για εμάς ήταν οι MVP του αγώνα. Πήγαν πολύ γρήγορα τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, ήταν ένας αγώνας με ενδιαφέρον, ήταν ένας αγώνας όπου υπήρχε η κόντρα με την οποία γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Εμείς, μετά από μια χρονιά δύσκολη και με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στους δύο τελευταίους αγώνες μπορέσαμε και κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα Ασφάλτου του 2018. Είμαστε ευχαριστημένοι. Προχωράμε για του χρόνου. Περιμένουμε το πρόγραμμα, θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με το αυτοκίνητό μας, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα συνεχίσουμε να τρέχουμε.

C3 | Ιωάννης Πλάγος (Honda Civic Type-R)

Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χάραξη από το σωματείο Ε.Λ.Λ.Α.Δ.Α, γρήγορες και τεχνικές ειδικές, η γνωστή Ριτσώνα για όσους την είχαν τρέξει, εμείς δεν την είχαμε τρέξει. Ήταν ένας ευχάριστος αγώνας και για εμάς και για τον κόσμο που ήρθε πάνω στο βουνό. Ευχαριστώ τους μηχανικούς μου, την Grecotechnika Preperation, την Ελληνική Αστυνομία και όλους τους χορηγούς που υπάρχουν στο αυτοκίνητο για την υποστήριξή τους. Η μάχη για τη νίκη κρίθηκε στο δεύτερο πέρασμα της Ριτσώνας, όπου είχαμε τη στιγμή μας. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και μέσα στον αγώνα. Συγχαρητήρια στον κύριο Αναπολιοτάκη και στον κύριο Τσιούκα. Συγχαρητήρια σε όσους τερμάτισαν αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν γιατί και αυτοί έκαναν τον αγώνα τους.

C5 | Χρήστος Αυγερόπουλος (Peugeot 106 S 16)

Ένας ωραίος αγώνας σε ό,τι αφορά στο οδηγικό κομμάτι, πολύ γρήγορες ειδικές, υπήρχαν κάποιες ελλείψεις από την πλευρά της οργάνωσης, κατά τ’ άλλα τέλος καλό όλα καλά για εμάς με μια πολύ καλή θέση. Υπήρχε έντονος ανταγωνισμός από το πρωί, παίζαμε στα δέκατα με άλλα δύο πληρώματα, τον Κοπανάκη και Πατσουράκη, ευτυχίσαμε να τερματίσουμε εμείς μπροστά.

C6 | Ηλίας Κορνελάκης (Peugeot 106 S 16)

Θέλαμε κάποιους βαθμούς για να πάρουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τα καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο, πιεστήκαμε και στις τελευταίες δύο ειδικές διαδρομές με τον Μπούτσικο ήμασταν πάρα πολύ κοντά, παίξαμε πολύ ωραία. Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα και το καλό είναι ότι τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στον τερματισμό. Η Ριτσώνα ήταν πάρα πολύ ωραία, το Πλατανάκι εξίσου ωραίο, τα Λουκίσια είχε ύπουλα σημεία με χώματα από το πέρασμα των αγωνιστικών. Σε γενικές γραμμές όλα ήταν τέλεια. Η οργάνωση  μια χαρά, είμαστε ευχαριστημένοι.

Ιστορικά | Νίκος Τσάδαρης

Ήταν μια εύκολη επικράτηση, ένας πολύ ωραίος αγώνας γιατί μετά από πολύ καιρό είχαμε έναν αγώνα κοντά στην Αθήνα με πολλές ειδικές που δεν έχει σημασία αν δεν είναι μεγάλες αλλά το «πολλές ειδικές» δημιουργεί μια ένταση και έναν συναγωνισμό που προσωπικά μου αρέσει. Από εκεί και πέρα είναι μια νέα εποχή που θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους αγώνες καλώς ή κακώς και πιστεύω ότι τουλάχιστον τα ράλλυ χρειάζονται επανασχεδίαση.

Κατά τα λοιπά, το σωματείο ΕΛΛΑΔΑ τα πήγε για μία ακόμα φορά καλά, τα κατάφερε, δύσκολη η συγκυρία με πάρα πολλές τρικλοποδιές, όμως δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να μείνουμε εδώ.

Please reload

xartes_diadromon.jpg
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ.png
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ.jpg
ΔΟΑΠΠΕΧ.png
ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.jpg
MITSUBISHI LANCER EVO X
MITSUBISHI LANCER EVO X

1 Πλήρωμα: ΑΝΑΠΟΛΙΟΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

press to zoom
MITSUBISHI LANCER EVO X
MITSUBISHI LANCER EVO X

2 Πλήρωμα: ΚΑΡΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΡΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

press to zoom
MITSUBISHI LANCER EVO IX
MITSUBISHI LANCER EVO IX

3 Πλήρωμα: ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

press to zoom
SKODA S2000
SKODA S2000

4 Πλήρωμα: ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

press to zoom
BMW M3 2.3 E30
BMW M3 2.3 E30

5 Πλήρωμα: ΤΡΟΒΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

press to zoom
PEUGEOT 306 S16 BASE
PEUGEOT 306 S16 BASE

6 Πλήρωμα: ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

press to zoom
HONDA CIVIC TYPE R (EP3)
HONDA CIVIC TYPE R (EP3)

7 Πλήρωμα: ΠΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΡΕΝΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

press to zoom
RENAULT CLIO 16S WILLIAMS 2.0
RENAULT CLIO 16S WILLIAMS 2.0

8 Πλήρωμα: ΓΥΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΓΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

press to zoom
PEUGEOT 206 RC
PEUGEOT 206 RC

9 Πλήρωμα: ΠΛΑΚΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

press to zoom
RENAULT CLIO 16S WILLIAMS 2.0
RENAULT CLIO 16S WILLIAMS 2.0

10 Πλήρωμα: ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

press to zoom
VOLKSWAGEN GOLF GTI 2.0 16V
VOLKSWAGEN GOLF GTI 2.0 16V

11 Πλήρωμα: ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΑΣΗΜΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

press to zoom
VOLKSWAGEN GOLF GTI 2.0
VOLKSWAGEN GOLF GTI 2.0

12 Πλήρωμα: ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

press to zoom
OPEL CORSA C S1600
OPEL CORSA C S1600

14 Πλήρωμα: ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

press to zoom
CITROEN AX SPORT 1.6
CITROEN AX SPORT 1.6

15 Πλήρωμα: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

press to zoom
PEUGEOT 206 XS
PEUGEOT 206 XS

16 Πλήρωμα: ΠΕΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΚΟΥΡΟΥΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

press to zoom
TOYOTA STARLET 1600 KP61
TOYOTA STARLET 1600 KP61

17 Πλήρωμα: ΔΟΥΔΟΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΔΟΥΔΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

press to zoom
PEUGEOT 205 GTI 1600
PEUGEOT 205 GTI 1600

18 Πλήρωμα: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

19 Πλήρωμα: ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

press to zoom
CITROEN SAXO VTS
CITROEN SAXO VTS

20 Πλήρωμα: ΖΑΓΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΒΕΡΓΟΖΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

press to zoom
CITROEN C2 GT
CITROEN C2 GT

21 Πλήρωμα: ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΣΑΡΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

22 Πλήρωμα: ΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

23 Πλήρωμα: ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ ΚΙΜΩΝΑΣ - ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

press to zoom
CITROEN SAXO VTS
CITROEN SAXO VTS

24 Πλήρωμα: ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΗ ΣΟΦΙΑ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

25 Πλήρωμα: ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

26 Πλήρωμα: ΜΠΕΝΟΥΚΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΒΡΥΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

press to zoom
TOYOTA YARIS
TOYOTA YARIS

27 Πλήρωμα: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΒΟΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

press to zoom
CITROEN SAXO VTS
CITROEN SAXO VTS

28 Πλήρωμα: ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ - ΜΟΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

29 Πλήρωμα: SKYDRIVER" - "SKYRIDER"

press to zoom
PEUGEOT 106 Rallye
PEUGEOT 106 Rallye

30 Πλήρωμα: ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ - ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

press to zoom
TOYOTA YARIS
TOYOTA YARIS

31 Πλήρωμα: ΖΗΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΑΜΠΡΟΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

32 Πλήρωμα: ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΦΑΚΛΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

press to zoom
TOYOTA YARIS
TOYOTA YARIS

33 Πλήρωμα: ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 RALLYE
PEUGEOT 106 RALLYE

34 Πλήρωμα: ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

press to zoom
CITROEN SAXO VTS
CITROEN SAXO VTS

35 Πλήρωμα: ΤΡΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΑΤΑΛΙΩΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

press to zoom
PEUGEOT 106 S 16
PEUGEOT 106 S 16

36 Πλήρωμα: ΤΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

press to zoom
SKODA FABIA 1.2 TURBO
SKODA FABIA 1.2 TURBO

38 Πλήρωμα: ΚΟΚΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

press to zoom
PORSCHE 911 CARRERA 3.0
PORSCHE 911 CARRERA 3.0

39 Πλήρωμα: ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΤΣΑΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

press to zoom
FORD SIERRA RS COSWORTH
FORD SIERRA RS COSWORTH

40 Πλήρωμα: ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

press to zoom
PORSCHE 944 TURBO
PORSCHE 944 TURBO

41 Πλήρωμα: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

press to zoom
FIAT 131 ABARTH
FIAT 131 ABARTH

43 Πλήρωμα: ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΒΕΡΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

press to zoom

Η απονομή στο Γυμνάσιο Δροσιάς Χαλκίδας

Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Απονομή στο Γυμνάσιο Δροσιάς Χαλκίδας

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Η πρόεδρος της Λέσχης ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α Φωτεινή Ψαρράκου

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Η κα Φωτεινή Ψαρράκου και ο Δήμαρχο Χαλκιδέων κος Χρήστος Παγώνης

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Ο Δήμαρχο Χαλκιδέων κος Χρήστος Παγώνης

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

ΚATATAΞΗ F2 (1 ΠΛΑΓΟΣ-ΡΕΝΤΗΣ, 2 ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ Δ.-ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ Ε. και 3 ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΓΙΑΒΑΣΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C (1 ΑΝΑΠΟΛΙΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΟΥΚΑΣ, 2 ΠΛΑΓΟΣ-ΡΕΝΤΗΣ και 3 ΚΑΜΠΥΛΗΣ-ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Κατηγορία C6 (1 ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ-ΦΑΚΛΑΝΑΣ, 2 ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΒΟΤΣΗΣ και 3 ΤΥΡΟΣ-ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Κατηγορία C5 (1 AYΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΒΑΣΗΣ, 2 ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ - ΣΑΡΡΗΣ και 3 ΖΑΓΑΡΗΣ - ΒΕΡΓΟΖΗΣΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Κατηγορία C4 (1 ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ-ΦΑΡΜΑΚΗΣ και 2 ΠΕΡΑΚΗΣ-ΚΟΥΡΟΥΓΚΙΑΟΥΡΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C3 (1 ΠΛΑΓΟΣ-ΡΕΝΤΗΣ, 2 ΚΤΙΣΑΚΗΣ Δ.-ΚΤΙΣΑΚΗΣ Ε. και 3 ΠΛΑΚΟΥΤΣΗΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Κατηγορία C2 (1 ΑΝΑΠΟΛΙΟΤΑΚΗΣ-ΤΣΙΟΥΚΑΣ και 2 ΤΡΟΒΑΣ- ΚΟΛΛΙΑΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Κατάταξη Ιστορικών 1+2+3+4 (1 ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ-ΤΣΑΔΑΡΗΣ, 2 ΚΑΛΥΒΑΣ-ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ και 3 ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ-ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ το έπαθλο παρέλαβε ο κος Πουλιάδης)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Ιστορικά Kατηγορία 1+2 ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ-ΤΣΑΔΑΡΗΣ

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Ιστορικά Κατηγορία 3 (1 ΚΑΛΥΒΑΣ-ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, 2 ΚΑΡΥΔΑΣ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ και 3 ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ-ΒΕΡΙΚΑΚΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Ιστορικά έως 1.600cc (1. ΚΑΛΥΒΑΣ-ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, 2 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3 ΖΑΦΕΙΡΗΣ-ΓΕΡΑΛΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Ιστορικά Κατηγορία 2.000cc (1 ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ-ΒΕΡΙΚΑΚΗΣ, 2 ΖΑΦΕΙΡΗΣ-ΓΕΡΑΛΗΣ)

press to zoom
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού
Απονομή 1ου Ράλλυ Ευβοϊκού

Ιστορικά πάνω από 2.000cc (1 ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ-ΤΣΑΔΑΡΗΣ, 2 ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ-ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ και 3 ΚΑΡΥΔΑΣ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ)

press to zoom

Home

Αρχή σελίδας